Bø Sommerland

Bø sommerland er Skandinavias største vannpark og byr på flotte badeopplevelser for familien. Prøv deg på en av skliene – Sentrifugen, Jettegryta, Halfpipe – eller hva med det berømte Magasuget? På Bø Sommerland har de også attraksjonen «Flow Rider» – et surfeområde midt i furuskogen. Det er også et stort utvalg sklier for alle aldersgrupper, […]

BadeFryd – Badeland på Tusenfryd

BadeFryd er et utendørs badeland som ligger i tilknytning Tusenfryd. Det er åpent i sommersesongen og holder 25 grader i vannet gjennom hele sesongen. Et besøk på Badefryd er inkludert i billetten til Tusenfryd, og er dermed en fin anledning til å få seg en dukkert når været tillater det – i kombinasjon med et […]

Hovden Badeland & Spa

Hovden Badeland & Spa er et innendørs og utendørs badeanlegg med et bredt utvalg fasiliteter. Her finner du flere bassenger, boblebad, sklier, kafé og vannleker – og et spa med 18 års aldersgrense. Kort fortalt er det badeopplevelser for hele familien.

Badelandet i Dyreparken

Badelandet i Dyreparken er et stort anlegg på 1800 kvadratmeter fullt av bassenger, sklier og med alt av fasiliteter du kan ønske deg for en flott badeopplevelse. Badelandet ligger i tilknytning Dyreparken i Kristiansand, noe som gjør det mulig å kombinere en badetur med et besøk i dyreparken når parken er åpen om sommeren. Det […]

Badeparken i Langesund

Badeparken i Langesund ligger i tilknytning Quality Hotel Skjærgården i Langesund. Her finner du et rikt utvalg fasiliteter. Det er flere bassenger både for barn og voksne, strømkanal, massasjedyser, vulkan og sklier. Med andre ord et spennende sted for store og små å utforske badeglede.

Bybadet Ålesund

Bybadet Ålesund

Bybadet er et flott badeanlegg midt i Ålesund sentrum. Bybadet åpnet januar 2021. Det er en mengde badeopplevelser her – stupetårn, bølgebasseng, sklier, boblebad og motstrømskanal. Også et treningsbasseng med 50meter/25meter. Her er det opplevelser for alle fra små til store. Velkommen på bade- og svømmeglede!

Vannkanten badeland

Vannkanten badeland er et stort innen- og utendørs badeanlegg i Bergen. Her finner du masse badeopplevelser, sklier og andre aktiviteter. BOB-sklien er Norges lengste – 150 meter! Badelandet ligger i tilknytning Vestkanten storsenter i Loddefjord.

Fron Badeland

Fron Badeland byr på svømmeopplevelser for alle med svømmehall og masse fasiliteter for store og små.

Tromsøbadet

Tromsøbadet

Tromsøbadet åpnet i 2019 og byr på en rekke badeopplevelser. Badet har både malstrøm og bølgebasseng, dampbad og kaldkulp, og et 50 meters basseng – for å nevne noe.

Tysværtunet Badeanlegg

Kom og opplev det beste badeanlegget på Haugalandet. Voksen svømmetime på Onsdag, torsdag og fredag kl. 20-21:30. Utgår i skoleferie.

Østfoldbadet

På Østfoldbadet i Askim sentrum kan hele familien more seg med ulike aktiviteter. Østfoldbadet er et badeland med det meste du forventer av fasiliteter, inkludert sklier, bølgebasseng og kafeteria.

Sunnmørsbadet

Sunnmørsbadet

Sunnmørsbadet tilbyr 25-meters konkurransebasseng med stupetårn, to sklier, bølgebasseng med strømkanal, barnelagune og et velværebasseng. I tillegg har vi boblebad både ute og inne, badstue, steambad, samt servering av diverse mat og drikke i kaféen. I resepsjonen er det en badebutikk med variert utvalg av varer, samt kiosk med mye godt. Se også www.sunnmorsbadet.no for […]

Sørlandsbadet

Sørlandsbadet frister med lek og aktiviteter for hele familien – ute og inne. Sørlandsbadet er Norges sydligste badeland.

Skien fritidspark

Klatrevegg - Skien svømmehall

Skien fritidspark er et av Norges største og mest komplette idrett- og fritidsanlegg. Hovedattraksjon er et stort badeland. Badelandet har det meste du forventer av fasiliteter. Her finnes idrettsbasseng og bølgebasseng, klatrevegg, boblebad og mye annen moro.

Ringeriksbadet

Ringeriksbadet

Ringeriksbadet er et nytt og topp moderne badeanlegg med mange fasiliteter.

Risenga Svømmehall

Risenga Svømmehall i Asker byr på mye lek og moro i vannet. Det er et bredt utvalg fasiliteter og det meste du kan forvente fra et badeland, inkludert sklier og klatrevegg.

Røykenbadet

På Røykenbadet finner du svømmehall i lag med treningssenter, klatrevegg, kafeteria og et bredt helsetilbud. Det er et godt utvalg fasiliteter inkludert barnebasseng, boblestamp, kaldkulp og terapibasseng. Hovedbassenget har vanntemperatur på 28 grader.

Råholt Bad

På Råholt Bad finner du et 25 meter svømmebasseng og en rekke andre fasiliteter. Det er stupetårn, klatrevegg, barnebasseng og velværeavdeling.

Moldebadet

Moldebadet har opplevelser for store og små. Fasilitetene inkluderer flere bassenger og sklier, boblebad, velværebasseng og strømkanal.

Nes svømmehall

Nes svømmehall har 25 meters basseng, aktivitetsbasseng, terapibasseng og babybasseng. Du finner også et stupetårn på 1, 3 og 5 meter. I tillegg er det en 58 meter sklie og barnesklie i hallen.

Nordlandsbadet

Nordlandsbadet ligger i Bodø Spektrum i sentrum av byen. Her er det innendørs og utendørs bassenger og sklier. Åpningstidene følger de ordinære skoledagene i Bodø. I skoleferiene gjelder egne åpningstider. – Røde helligdager 11.00-18.00. – Barn under 10 år skal være i følge med badende voksen (over 16 år).

Nordlysbadet

Nordlysbadet ligger i Alta sentrum. Badet har et stort utvalg fasiliteter med det meste du kan forvente – konkurransebasseng, opplæringsbasseng, klatrevegg, rutsjebane og mye mer.

Oasen svømme- og miljøsenter

Oasen i Namsos er Nord-Europas største svømmeanlegg i fjell. Badet blir brukt av skoler og barnehager i kommunen, i tillegg til alle besøkende. Det er mye å gjøre og godt med fasiliteter, for eksempel varmebasseng, boblebad, sklie og stupebrett. Kafeteria finner du også, og en liten badebutikk hvor du kan kjøpe badeartikler.

Orklandbadet

Orklandbadet har et rikt utvalg badeopplevelser. Her finner du flere bassenger for store og små, jacuzzi, badstuer og sklie. Badet ligger i tilknytning til et større anlegg hvor det er mulig å trene og klatre.

Pirbadet

Pirbadet er Norges største innendørs badeanlegg og ligger i Trondheim. Det er en mengde badeopplevelser her – bølgebasseng, sklier, strømkanal og klatrevegg. Her er det opplevelser for alle fra små til store.

Polarbadet

Polarbadet - svømmebasseng

Polarbadet har åpent tirs-ons og fre fra 1600 til 1930, lør og søn åpent fra 1100 til 1630, samt voksenaften torsdager fra 1930 til 2130. Polarbadet har trening i vann for damer og herrer, svømmekurs for babyer og barn i alderen 1.5 til 12 år, og holder teknikk og svømmekurs for voksne.

Lustrabadet

Lustrabadet

Lustrabadet har et rikt utvalg aktiviteter for store og små. Her finner du det meste du forventer av fasiliteter: et 25 meter idrettsbasseng, klatrevegg og stupetårn, velværeavdeling og en 65 meter lang sklie.

Jorekstad Fritidsbad

Jorekstad fritidsbad har både utendørs og innendørs basseng. Det er også terapibasseng og lekebasseng for barn. Du finner også sklier, klatrevegg og mange andre fasiliteter for store og små.

Furumo svømmehall

Furumo svømmehall ligger på Modum. Badet har et 25 meter basseng og et terapibasseng på 12,5 meter med 34 grader i vannet. I svømmehallen finner du også boblebad og vannsklie. Det er badstue i garderobene. Svømmehallen har både kafé og badebutikk hvor du kan kjøpe utstyr.